Tuotteet hakusanalla humapen savvio (4)

EURO 7,50 AL KG   Prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" 14 kuukautta

EURO 7,50 AL KG Prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" 14 kuukautta

Parma La Corte "Ca' Veccia" -kypsytetty kinkku 14 kuukautta on korkealaatuinen gastronominen tuote, joka on ihanteellinen niille, jotka etsivät aitoja italialaisia makkaratuotteita. Perinteisiä menetelmiä käyttäen valmistettu kinkku tarjoaa rikkaan ja intensiivisen maun, joka sopii täydellisesti alkupaloihin ja gourmet-ruokiin. 2 kappaleen pakkaus on ihanteellinen tukkumyyntiin, taaten riittävän varaston ravintoloille ja elintarvikekaupoille. Pitkällä parasta ennen -päivämäärällä 25.10.26, tämä kinkku on luotettava ja monipuolinen tuote, joka sopii laajaan valikoimaan reseptejä. Täydellinen niille, jotka rakastavat italialaista ruokaperinnettä, se on olennainen ainesosa niille, jotka haluavat tuoda aitoa makua omaan keittiöönsä. Helppo käyttää ja heti käyttövalmis, se on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät laatua ja kätevyyttä. EURO 7,50 KG KG 9.630 nettopaino Minimi tilaus: 50 pakkausta, joissa on 2 kinkkua
HARINA PLUS S

HARINA PLUS S

W: 270 ÷ 290. Tyyppi 55 jauho (myös tyyppi 45 saatavilla) saatu valituista eurooppalaisista viljoista, joissa on suuri muovisuus ja voima. Se on ihanteellinen suoraan taikinoille, joissa on keskimääräinen fermentaatio. 25KG -10KG
SUPER-UNIKKI

SUPER-UNIKKI

Patentoitu pysäytin on innovaatio, joka on tarkoitettu mullistamaan alan markkinat. Se on ainoa pysäytin, joka toimii riippumatta oven iskunpysäyttimen, pystytuen tai kaksoisoven kanssa, ja siinä on millimetrin tarkkuudella säädettävä mekanismi, joka vaihtelee 0:sta 124 mm:iin erityisten jatkeiden avulla. Rakennusmateriaalit on testattu laajasti erikoistuneissa laboratorioissa, samoin kuin toimintamekanismi. Tiukkojen testien ansiosta voimme tarjota teille kestävän ja luotettavan tuotteen. Tuote, jonka on valmistanut Tecnometalsystem.
Panino Pinsato - Makua

Panino Pinsato - Makua

Käsin puristettu sämpylä, jotta se olisi vielä pehmeämpi ja helpommin sulava. Kypsennä joko grillissä tai esilämmitetyssä uunissa 240°:ssa, kunnes se on kauniin kullanruskea. Täytä mielesi mukaan; mikä tahansa yhdistelmä tekee siitä vielä herkullisemman ja maukkaamman.